Støt vore annoncører - de støtter os

Postkortklubbens Eventauktion finder du som en kategori under Postkort.

Den slutter officielt den 29. november 2020 kl. 18:00.

Men... men ... nogle lots stopper tidligere. Så tjek omhyggeligt!

 

 

Hjælp

Hjælp

           Best practice      Generelt      Køb      Sælg      Gebyr      Hvad nu hvis      Tricks                

Rul ned på siden og find det emne, du ønsker hjælp til.

 

1. Best practice – god adfærd på dff-netsalg.dk

Brug så vidt det er muligt AFA katalognummer, når du beskriver dit lot.

Udvis tålmodighed og forvent ikke, at sælger altid sidder klar ved computeren til at sende en faktura straks efter, at et lot er udløbet.

Hvis du som køber byder på flere lot fra samme sælger, og hvis der er tale om forskellige tidspunkter for afslutning af auktioner, er det hensynsfuldt at orientere sælgeren herom. Sælgeren har mulighed for at fakturere med en samle-faktura og at sende flere emner i samme forsendelse.

Sørg for at betale sælger inden for 5 dage efter modtagelse af faktura. Denne bestemmelse indgår også i "Regler og vilkår" (se nederst på forsiden af dff-netsalg.dk).

Er der problemer i forhold til betaling, levering eller returnering, så kontakt hinanden via e-mail eller brug "Beskeder" inde på din konto til at kontakte hinanden.

Husk at afslutte en handel med at give hinanden "Feedback". Det er en god måde at kvittere for varen på og samtidig en tak for handlen. Det er muligt at give multiple-feedback for op til 25 lot købt af samme sælger eller solgt til samme køber.

Feedback er meget vigtig i forhold til tillid og bruges til at tjekke erfaringer med sælger eller køber, før man handler sammen.

2. Generelt

Ansvar

Køb og salg mellem brugerne er frivilligt. Danmarks Filatelist Forbund (herefter: DFF) stiller en net baseret formidlings-/auktionsplatform gratis til rådighed for de registrerede brugere og har intet ansvar for køb og salg. Se nærmere i ”Regler & vilkår”.  

Vil du købe?

Så skal du først registreres med dine profiloplysninger. Det er gratis at være registreret som bruger.

Klik på ”Registrer” øverst på forsiden af dff-netsalg.dk og følg herefter guiden.

Du skal vælge dit eget brugernavn og adgangskode. 

OBS. Du modtager et velkomstbrev fra Team Netsalg, der står for den daglige drift af www.dff-netsalg.dk, før du kan logge på.

Vil du sælge?

Så skal du være medlem af en frimærkeklub tilsluttet DFF eller direkte medlem af DFF (abonnement på DFT). 

Er du medlem?

Send Team Netsalg en besked gennem "Kontakt os" https://www.dff-netsalg.dk/Contact (feltet findes på forsiden af www.dff-netsalg.dk). Så bliver du hurtig godkendt, hvis du husker at oplyse dit medlemsnummer, og hvor du er medlem.

Er du ikke medlem?

Så kan du nemt blive medlem for et mindre årligt beløb. Samtidig får du andre fordele som for eksempel medlemsbladet DFT/Dansk Filatelistisk Tidsskrift leveret i din postkasse 6 gange årligt og adgang til at låne fra DFF’s bibliotek. Se mere på www.danfil.dk  

Send e-mail til Danmarks Filatelist Forbund danfil@danfil.dk. – Så bliver du kontaktet for medlemskab.

Når du er blevet medlem, så følg anvisningen under ”Er du medlem?”.

Bemærk, at brugere af dff-netsalg.dk som følge af krav om databeskyttelse skal bruge andet brugernavn og password end ved medlemslogin på DFF’s hjemmeside www.danfil.dk 

3. Køb

På forsiden af dff-netsalg.dk klikker du på ”Gennemse” 

Menuen langs venstre side giver mulighed for at vælge en kategori. Bemærk, at der i flere kategorier findes underkategorier.

Søgefunktionen i højre hjørne giver mulighed for at præcisere en søgning ved at indtaste et nøgleord f.eks. ”tofarve”. 

Hvis der klikkes på ” + ”, kommer teksten ”Avanceret søgning”. Nu kommer et billede på skærmen, hvor der er flere søgemuligheder. En af dem er at søge på de senest opslåede lots.

En anden søgefunktion fremkommer, når der har været trykket på en kategori. Her er vist en yderligere række af søgemuligheder (vises i boksen til højre).