Mangler du en god bog til vinteren? Så tag et kig på newstamps.dk

Om os

Indhold:       Om dff-netsalg.dk       Team Netsalg      Best practice

Alle rettigheder forbeholdes Danmarks Filatelist Forbund

 

dff-netsalg.dk

en auktionsplatform, der stilles gratis til rådighed af

Danmarks Filatelist Forbund

The Danish Philatelic Federation

Blokken 88 · 3460 Birkerød · Tlf.32 50 18 86 · Giro 934 0106

danfil@danfil.dk · www.danfil.dk

  

Danmarks Filatelist Forbund (DFF) er et landsdækkende forbund, der samler landets frimærkeklubber og landsdækkende specialklubber. DFF blev dannet den 27. maj 1978, og har i dag 96 medlemsklubber og over 3.500 medlemmer.

DFF har egen hjemmeside www.danfil.dk På hjemmesiden slås de aktuelle nyheder op, så frimærke- og postkortsamlere kan følge med. Her er også en kalender, hvor de kommende arrangementer nævnes. Hjemmesiden har en del, hvortil det kræves, at man er medlem af en klub tilsluttet DFF eller direkte medlem af DFF, for at have adgang. Her findes en mængde informationer for alle, der interesserer sig frimærker, postkort og posthistorie.

DFF har udover dff-netsalg.dk - en åben internetbaseret auktionsplatform - mange aktiviteter bl.a. nationale og klubudstillinger med vores egne uddannede dommere, udgivelserne af Danmarks største frimærkeblad DFT/Dansk Filatelistisk Tidsskrift, netværk af foredragsholdere og et omfattende specialbibliotek med udlån inden for filateli/frimærker og postkort. DFF har en internetbutik newstamps.dk , hvor det er muligt at købe nye frimærker, kilovarer og filatelistisk litteratur. Gennem de klubber, der er tilsluttet DFF, kan opnås mange medlemsfordele.

 

Vi samarbejder med postvæsener, handlerforeninger, myndigheder og andre nordiske forbund samt deltager i det internationale samarbejde igennem FIP og FEPA.

 

Samler du på frimærker og/eller postkort, vil vi opfordre dig at overveje at melde dig ind i en frimærkeklub under DFF. Ved at klikke på www.danfil.dk finder du nemt vej til nærmeste frimærkeklub og derefter på linket "Klubberne" i øverste bjælke. Du kan også kontakte os på danfil@danfil.dk eller tlf.: 32 50 18 86.

 

God fornøjelse.

Danmarks Filatelist Forbund

 

Om dff-netsalg.dk 

Mission

dff-netsalg.dk er en auktionsplatform, der af Danmarks Filatelist Forbund er stillet gratis til rådighed for samlere af frimærker, postkort, posthistorisk materiale, litteratur, mønter og tilbehør.

(tekst under udarbejdelse)

 

Team Netsalg

I det daglige er det en lille gruppe frivillige (administratorer), der står for drift, tilpasning og support af dff-netsalg.dk. Vi har valgt at benænve gruppen Team Netsalg for også at understrege, at vi har fælles mål med den opgave, vi har påtaget os over for DFF at løse.

 

Vi arbejder på, at 90% af henvendelserne til os er besvaret inden for 3 dage (Dog afhængig af ferieperioder).

 

Team Netsalg har valgt at beskrive vores råd og anbefalinger om god adfærd på dff-netsalg.dk i det følgende afsnit, som vi har kaldt for "Best practice". Ud over "Best practice", så kan du under "Hjælp" finde de såkaldte "Tricks", som kan hjælpe dig til at give en bedre brugeroplevelse.

(tekst under udarbejdelse)

 

Best practice

 

(tekst under udarbejdelse)